A használat feltételei

A honlapon felhasznált információk és bemutatott anyagok kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják és nem értelmezhetőek jogi tanácsként. Kedves Ügyfeleink a konkrét jogi lépéseik megtétele előtt mindenképpen konzultáljanak az itt feltüntetett , vagy más ügyvédekkel, akik szívesen állnak rendelkezésükre.
A honlapon elhelyezett anyagok pontosságáért és időszerűségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Ugyancsak nem vállalunk felelősséget a honlap használatából vagy ideiglenes nem-használhatóságából eredő közvetlen vagy közvetett, vagyoni és/vagy nem-vagyoni károkért, továbbá a honlap esetleges pontatlanságaiért.
    Az olvasó tudomásul veszi, hogy a letöltött vagy a honlapunk használatával megszerzett információkat kizárólag a saját felelősségére használhatja fel. Nem vállalunk felelősséget azért, ha a felhasználó számítógépe, vagy az abban használt szoftverek bármelyike a honlap használata következtében megsérül.
A Lukács és Séllei karcagugyved.hu honlapján figyelmet szentel a honlapot felhasználók személyes adatai védelmének (személyes adatnak minősül a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés).
Kizárólag az online adatlapokat igénybe vevő felhasználók esetében kérjük bizonyos adatok rendelkezésére bocsátását, de ezeket is csak olyan mértékben, amennyiben az igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükséges. Adatokat csak akkor tárolunk, ha ehhez a felhasználó hozzájárul, mely hozzájárulást megadottnak tekint, ha a felhasználó az adatlapon – az adattárolásra vonatkozó felhívás mellett – az OK gombra kattint. A megadott személyes adatokat az iroda ügyvédi titokként kezeli. Az adatvédelemre egyebekben az Ügyvédtv., valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései irányadóak.
Nem vállalunk felelősséget a külső, link útján elérhető internetes oldalak tartalmáért.
E használati feltételekre a Polgári törvénykönyv, valamint az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény rendelkezései, valamint a Magyar Ügyvédi Kamara szabályzatai az irányadók.
A felhasznált szöveges tartalom és grafikai megjelenés copyright tulajdonosa az Iroda.
Karcag Ugyved
     The materials contained on this website are for informational purposes only, and their receipt does not constitute legal advice or create an attorney-client relationship. You should obtain legal counsel on any particular matter which concerns you.
Every effort has been made to ensure the accuracy of the information on this and linked websites. However, any and all liability which might arise from your use of or reliance upon the information or links contained on this website is excluded.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.