Dr. LUKÁCS László György ügyvéd

arckép

 

Dr. LUKÁCS László György

ügyvéd

 

BEMUTATKOZÁS

  • Eötvös Loránd Tudományegyetem
  • Állam és Jogtudományi Kar (2008)
  • The rights of the citizen accused under the American constitution Center for International Studies  (2008)
  • International Market Law of the EU ESSCA (2007)
  • Foundations of European Community Law  ESSCA (2007)
  • American Business Law The John Hopkins University (2006)

 

 

Köszöntöm a kedves érdeklődő látogatót. 1983-ban születtem Karcagon, mind az általános iskolai, mind középiskolai éveimet szülovárosomban töltöttem el. Ezen a ponton azonban máris helyesbítésre szorulok, hiszen egy évig a veszprémi Lovassy László Gimnázium illetve az Egyesület Államokbeli Lebanon High School, VA vendégszeretetét élvezhettem. Érettségi után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának voltam hallgatója, ahonnan 2008. júliusában diplomáztam “cum laude” minősítéssel. Felsőfokon beszélek angolul,középiskolai diplomám van az Egyesült Államokból, letettem az SAT vizsgát illetve az IELTS viszgát (Academic 7,5), jogi szaknyelvi képzést végeztem az ELTE-ÁJK idegennyelvi Intézetében, társalgási szinten tudok németül

Ügyvédjelölti gyakorlatomat Dr. Lukács Szilveszternél, Dr. Andódi Henrietta és Dr. Gergely Klára ügyvédeknél töltöttem. 2011-ben a területi válogató után, eddig egyedül Jász-Nagykun-Szolnok megyéből  megnyertem az Országos Büntető Perbeszédversenyt, melynek elismeréseként a Magyar Ügyvédi Kamarától oklevelet és díjat vehettem el.

Érdeklődési körömbe tartozik a digitális fényképezés, lelkes szakács vagyok, remélem főztöm kóstolóinak legnagyobb örömére. Aktívan politizálok, jelenleg Karcag Város Önkormányzatában települési képviselő vagyok a Jobbik színeiben továbbá tagja vagyok a Jobbik országos Jogi Kabinetjének. Menyasszonyommal  élek együtt Karcagon, gyermekeink még nincsenek.

Szakterületeim: Munkakörömből kifolyóan nagyobb jártasságom van az elektronikus eljárások, céges ügyek és bűnvádi védelem terén, de a kihívásoknak mindezek mellett mindig igyekszem megfelelni. Természetesen mint minden kisebb városbeli iroda minden üggyel és ügyféllel foglalkozunk kolléga társammal Dr. Séllei Ilonával.

A gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében nem csak nyitvatartási időhöz kötötten fogadjuk ügyfeleinket, hanem egyedi igények szerint is, így mindenképp érdemes időpontot egyeztetnie mielőtt hozzánk fordul.

 

 

Tisztelt Ügyfeleim! 2014. július 1.-től tekintettel országgyűlési képviselő megbízatásomra, tevékenységemet határozatlan ideig szüneteltetem. Ügyeikkel bátran forduljanak hozzám vagy kollégámhoz Dr. Séllei Ilonához.

 

 

TEVÉKENYSÉGEIM

  • -büntető perképviselet, polgári peres képviselet
  • -elektronikus eljárások (cégalapítás, FMH)
  • -idegen nyelvű jogi tanácsadás

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Ügyfélfogadás: Hétfő-Péntek 8.00-12.00  és 13.00-17.00 illetve előzetes telefonos egyeztetés alapján.

 

Telefonszám:+36 304277711 Dr. Lukács László György ügyvéd

E-mail: lulkada@t-online.hu

Honlap: www.karcagugyved.hu

Távollétemben keresse:  Dr. Séllei Ilona ügyvéd 06203654757