Megújultunk

karcagugyvedlog

Dr. LUKÁCS László György

ügyvéd

 

arckép

TEVÉKENYSÉGEIM:

-büntető perképviselet, polgári peres képvislet

-elektronikus eljárások (cégalapítás, FMH)

-idegen nyelvű jogi tanácsadás

 

BEMUTATKOZÁS:

Köszöntöm a kedves érdeklődő látogatót. 1983-ban születtem Karcagon, mind az általános iskolai, mind középiskolai éveimet szülovárosomban töltöttem el. Ezen a ponton azonban máris helyesbítésre szorulok, hiszen egy évig a veszprémi Lovassy László Gimnázium illetve az Egyesület Államokbeli Lebanon High School, VA vendégszeretetét élvezhettem. Érettségi után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának voltam hallgatója, ahonnan 2008. júliusában diplomáztam “cum laude” minősítéssel. Felsőfokon beszélek angolul,középiskolai diplomám van az Egyesült Államokból, letettem az SAT vizsgát illetve az IELTS viszgát (Academic 7,5), jogi szaknyelvi képzést végeztem az ELTE-ÁJK idegennyelvi Intézetében, társalgási szinten tudok németül

Ügyvédjelölti gyakorlatomat Dr. Lukács Szilveszternél, Dr. Andódi Henrietta és Dr. Gergely Klára ügyvédeknél töltöttem. 2011-ben a területi válogató után, eddig egyedül Jász-Nagykun-Szolnok megyéből  megnyertem az Országos Büntető Perbeszédversenyt, melynek elismeréseként a Magyar Ügyvédi Kamarától oklevelet és díjat vehettem el.

Érdeklődési körömbe tartozik a digitális fényképezés, lelkes szakács vagyok, remélem főztöm kóstolóinak legnagyobb örömére. Aktívan politizálok, jelenleg Karcag Város Önkormányzatában települési képviselő vagyok a Jobbik színeiben továbbá tagja vagyok a Jobbik országos Jogi Kabinetjének. Menyasszonyommal  élek együtt Karcagon, gyermekeink még nincsenek.

Szakterületeim: Munkakörömből kifolyóan nagyobb jártasságom van az elektronikus eljárások, céges ügyek és bűnvádi védelem terén, de a kihívásoknak mindezek mellett mindig igyekszem megfelelni. Természetesen mint minden kisebb városbeli iroda minden üggyel és ügyféllel foglalkozunk kolléga társammal Dr. Séllei Ilonával.

A gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében nem csak nyitvatartási időhöz kötötten fogadjuk ügyfeleinket, hanem egyedi igények szerint is, így mindenképp érdemes időpontot egyeztetnie mielőtt hozzánk fordul.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Telefonszámom:+36 304277711 Dr. Lukács László György ügyvéd

E-mail: lulkada@t-online.hu

Weblap: www.karcagugyved.hu

Távollétemben keresse: +36203654757 Dr. Séllei Ilona ügyvéd

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.